Een magische reis naar je ziel?

 

Een magische reis naar je ziel ?

 Ontdek in 7 dagen de plekken, waar je je ziel en je innerlijk weten

kan laten spreken in een oase van weldadige rust.

 (Her)vindt je ziel en je werkelijke ik tijdens een reis naar de pure natuur en de ware schoonheid van het Tara gebergte in West-Servië.

Voel en ervaar de magie van je zielenreis en breng je hoofd, hart en ziel tot elkaar. Laat de ongerepte natuur van het berglandschap haar helende werking doen en ervaar de krachtplekken, waar energieën en innerlijke rust tot je ziel kunnen komen.

 

Stel je open voor nieuwe inzichten, die je zullen helpen bij het vinden van het pad naar je eigen persoonlijke groei.

Wij nodigen je dan ook van  harte uit om met ons mee op reis te gaan.

  Vertrekdatum : 4 Mei 2024. Datum terugreis : 10 Mei 2024.

 

Reisschema

De 7 daagse magische reis, heeft tot doel om je mee te nemen op het pad van zelfontdekking of herontdekking. Je persoonlijke groei zal hier zeker onder deskundige leiding worden verrijkt. Dit vindt plaats op de krachtplekken in het Tara gebergte in het westen van Servië. Tara is een zeer bijzondere plaats, vanwege de verborgen bronnen, energetische plekken in een schitterende en ongerepte natuur.

 

 

Vidikovac_Borovo

Eerste dag

Na aankomst op het vliegveld in Belgrado reizen we door naar Tara National Park in het westen van Servië. Deze reis van circa 180 km zal je doen onthaasten door de telkens veranderende landschappen.

Halverwege maken we een tussenstop voor de lunch bij de twee platanen in het stadje Valjevo. Vertraging van het vliegverkeer kan er voor zorgen dat we hier later aankomen dan gepland. Je doet er in dat geval goed aan om even een broodje te scoren op de luchthaven. Daarna vervolgen wij de reis richting Bajina Basta, waar wij onze tweede tussenstop maken voor een kop koffie/thee op een zeer idyllische plek. We streven ernaar zo rond 17.30 uur te arriveren bij ons prachtige verblijf met het  schitterende uitzicht op het meer van Zaovine. Deze plek is gelegen in het midden van een ongerept- en beschermd natuurgebied op een hoogte van 1397 meter.

Na het inchecken is het even tijd om rust te nemen in je eigen toegewezen appartement. Om 19.00 uur verwachten wij je voor een welkomstdrankje en een kennismakingsrondje, waarna wij rond 20.00 uur samen zullen dineren. Na deze enerverende dag kunnen wij ons voorstellen dat je na het diner wilt genieten van de helende berglucht en de fijne hoog trillende energie. Het staat je natuurlijk ook vrij om jezelf terug te trekken in je appartement om even helemaal tot jezelf te komen.

 

 

 

 

Tweede dag ( loslaten )

Deze dag staat in het teken van loslaten. We starten om 8.30 uur met een gezamenlijk ontbijt. Na het ontbijt vertrekken we richting de kortste rivier 365 meter lang in het plaatsje Perucac, waar ruimschoots gelegenheid is voor een stilte moment of meditatie. Het aantal van 365 staat ook voor het aantal dagen in een normaal kalenderjaar. Deze plek nodigt je uit om te kijken naar de gebeurtenissen in jouw leven in de afgelopen jaren. Dit geeft je de belangrijke mogelijkheid om juist deze gebeurtenissen los te laten of te omarmen. Wat niet meer van toepassing is voor jou en voor je innerlijke weten, laat je los; wat je aan inzichten hebt mogen ontvangen of op een andere wijze hebt mogen leren, ga je koesteren. Verplaats een steen in de stroom van de rivier als symbool van jou nieuwe verschoonde ik. Je hebt hierbij alle gelegenheid om foto’s te maken van deze plek en we raden je aan om een aparte foto te nemen van datgene, wat jou heeft geïnspireerd of wat jou is opgevallen. We komen hier later op de dag terug om te kijken naar de betekenis hiervan. Hierna zullen we een kop koffie of thee drinken op een hele bijzondere plaats. Letterlijk tussen de stromen ( van het leven ). In een moment van een concentratie zul je hier daadwerkelijk een verandering van stroom ontdekken die door het verplaatsen van jouw steen is gerealiseerd.

Tijd voor de lunch. Rond 14.00 uur rijden we terug richting het Taragebergte, waar je vervolgens volledig vrij bent om te doen wat je wilt. De gebeurtenissen van deze ochtend kunnen als indringend worden ervaren. Mirjana is deze middag beschikbaar voor persoonlijke begeleiding.

TIP: Zoek tegen zonsondergang een rustig plekje buiten op het domein en laat de schoonheid van de natuur haar helende werk doen. Rond 19.00 uur nodigen we je uit om mee te gaan voor het diner. Na het diner is er nog een mogelijkheid om – al dan niet gezamenlijk – de dag te bespreken.

 

 

 

 

 

Waterval_perucac

 

 

Derde dag ( Overzicht en voelen )

Na het ontbijt om 08.30 uur vragen wij je om op het domein een plek te zoeken, waar jij je fijn en veilig voelt. Dit stiltemoment dient om je ervaringen van gisteren te laten indalen en een duidelijke keuze te maken van jouw koers in het leven. Laat achter je wat onbruikbaar gebleken is en verwelkom je nieuwe, inspirerende- en zuivere ingevingen. Je eigen ziel zal dit liefdevol omarmen…

Na de lunch bezoeken we Vidikovac Borovo, een uitstulpende uitkijkrots op ruim 1100 meter midden in de ongerepte natuur. Op deze plek zullen wij de een meditatie gaan doen om dieper bij onze ziel te komen en te ervaren wat afgelopen dagen tot ons gekomen is. Voel je werkelijk vrij en zie je zelf als belangrijk vrij centrum in jouw leven. Nu dit bij uitstek de plek is om alles ‘letterlijk’ te overzien, kan contact gemaakt worden met je ziel. Rond 13.00 staat een Servische lunch gepland.

Na de lunch ben je helemaal vrij om te doen wat je wilt. Denk aan rust nemen of wandelen in de natuur. Om 19.00 nodigen we jullie uit om te dineren op ons domein.

 

 

Vidikovac_Borovo
Vierde dag  (Eigen Kracht ) Hogere Ik

Ontbijt om 08.30 uur. Deze dag staat in het thema van je Hogere Ik; je bestuursorgaan in je eigen ontwikkeling en keuzes. Je Hogere Ik wordt gevoed door je ziel. Voor het aansturen en corrigeren van je eigen koers is kracht noodzakelijk. Jouw kracht !!! Deze zuivere kracht moet voortkomen uit vrouwelijke- en mannelijke energieën en deze in wijsheid te verbinden. In dit kader gaan we naar verschillende krachtplekken, waaronder een bezoek aan het klooster; “Monastir Raca’’ In de nabijheid van dit klooster bevindt zich een van de belangrijkste energieplekken, te weten: de waterval: “Ladevac’’. Neem vooral je tijd en ontdek deze magische plek…

De lunch staat klaar om 13.00 uur. De middag is vrij om te gaan en staan, waar je wilt. We dineren om 19.00 uur op het domein.

 

 

Vijfde dag excursie (ontspanning)

We starten heel vroeg met een ontbijt om 7.00 uur. Hierna vertrekken we richting Perucac, waar wij een excursie gaan doen. Om 9.00 uur gaan we aan boord van een boot voor een vaartocht door de canyon van de rivier de ” Drina’’ . De vaartocht zal  2,5 uur/ 3 uur zal duren en aankomen in Bosnië Hercegovina. Alhier genieten we een bijzondere- en authentieke lunch met cevapcici of pitta met kaas. Op de boot kan uitsluitend koffie/thee worden genuttigd.

Ons streven is om rond 15.00 uur te vertrekken richting Ciro; de oude locomotief die van Belgrado tot Dubrovnik heeft gereden, die ons terug brengt naar Mokra Gora in Servië. Deze treinreis is onder voorbehoud en ligt buiten onze invloedssfeer. Indien deze treinreis niet mogelijk mocht blijken dan keren wij via de boot terug naar Perucac.

 

 

Zesde dag ( Bezinning en rust )

Wij ontbijten om 08.30 uur. Deze dag is ingepland voor rust en stilte. Tijdens de lunch vernemen we graag je ervaringen en belevenissen. Na de lunch is er alle tijd voor persoonlijke consulting door Mirjana. Diner om 19.00 uur.

 

Zevende Dag ( Terugreis )

Wij ontbijten om 08.30 uur. Om 12.00 uur vertrekken wij in de richting van het vliegveld.

De lunch is om 13.30 uur bij de twee platanen in Valjevo. Daarna richting Belgrado

Accommodatie Tara National Park

 

 

Inclusief : 

♦           Transfer vanaf de luchthaven Belgrado en alle vervoer in Servië

♦           6 Luxe overnachtingen  (elke deelnemer heeft een eigen tweekamerappartement )

♦           Ontbijt – Lunch – Diner

♦           Koffie  – Thee – Vruchtensap

♦           Persoonlijke begeleiding en coaching

 ♦           4 excursies met uitleg en  begeleiding

Exclusief :

♦           Vliegticket naar Servië en luchthaven belasting

♦           Vervoer naar Schiphol

♦           Reis- en annuleringsverzekering

♦           Drankjes en versnaperingen

Prijs :  €1.192,- per persoon

Groepsgrootte:
Met deze reis kunnen maximaal 8 mensen mee. Het minimum aantal is 6.

In Servië betaalt men met de Dinar, dus het is dan niet verstandig om met Euro’s te betalen. Vraag de organisatie in dergelijke gevallen om je te helpen met Euro’s omwisselen voor Dinar.

Excursies: Excursies zijn vaak seizoen gebonden, dus altijd onder voorbehoud.

Contact: 

Maria Magdalena essence©®